Μαΐλλης: δεκτή η αίτηση αναστολής για Οινόφυτα

Με απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της εταιρείας Μαΐλλης σχετικά με την απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας περί διακοπής λειτουργίας της μονάδας παραγωγής χαλυβδοταινιών στα Οινόφυτα. Εξάλλου, σύμφωνα με την εταιρεία, ως τις 30.11.2010 θα έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές εκκρεμότητες σε σχέση με τις προβλεπόμενες άδειες της «πράσινης» μονάδας. Η εταιρεία αναμένει πλέον άμεσα την έκδοση της νέας ΑΕΠΟ, η οποία έχει συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και βρίσκεται στο στάδιο υπογραφής της από την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων.

Μαΐλλης: δεκτή η αίτηση  αναστολής για Οινόφυτα | tovima.gr

Με απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της εταιρείας Μαΐλλης σχετικά με την απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας περί διακοπής λειτουργίας της μονάδας παραγωγής χαλυβδοταινιών στα Οινόφυτα. Εξάλλου, σύμφωνα με την εταιρεία, ως τις 30.11.2010 θα έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές εκκρεμότητες σε σχέση με τις προβλεπόμενες άδειες της «πράσινης» μονάδας.

Η εταιρεία αναμένει πλέον άμεσα την έκδοση της νέας ΑΕΠΟ, η οποία έχει συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και βρίσκεται στο στάδιο υπογραφής της από την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk