Οι δέκα εντολές της τρόικαςγια φόρους €5 δισ.

Δέκα νέοι έμμεσοι και άμεσοι φόροι για την είσπραξη 5 δισ. ευρώ έρχονται το 2011. Το «μενού», όπως αναφέρεται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα και το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες, περιλαμβάνει νέα τεκμήρια φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, «χαράτσι» για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, φόρο για τους ημιυπαίθριους, «έκτακτη εισφορά» στις πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις, «πράσινο φόρο», νέο φόρο πολυτελείας και φορολόγηση του leasing των αυτοκινήτων.

Οι δέκα εντολές της τρόικαςγια φόρους €5 δισ. | tovima.gr

Δέκα νέοι έμμεσοι και άμεσοι φόροι για την είσπραξη 5 δισ. ευρώ έρχονται το 2011. Το «μενού», όπως αναφέρεται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα και το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες, περιλαμβάνει νέα τεκμήρια φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, «χαράτσι» για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, φόρο για τους ημιυπαίθριους, «έκτακτη εισφορά» στις πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις, «πράσινο φόρο», νέο φόρο πολυτελείας και φορολόγηση του leasing των αυτοκινήτων. Στο νέο μνημόνιο αναφέρονται ρητά τα μέτρα, οι ενέργειες και οι δράσεις για το Ασφαλιστικό, τα εργασιακά και την απελευθέρωση των αγορών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk