Συνομιλία με Κλίντον και Ρομπάι

Σειρά τηλεφωνικών επαφών με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι, τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Μαχμούντ Αμπάς και την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρία Χίλαρι Κλίντον είχε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κ. Βενιαμίν Νετανιάχου στην Αθήνα. Στην επικοινωνία του με τον κ. Βαν Ρομπάι, μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε και την πορεία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Το Μεσανατολικό κυριάρχησε στην επικοινωνία με τον Μαχμούντ Αμπάς ενώ η μακρότερη σε διάρκεια επικοινωνία- σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργούέγινε με την κυρία Κλίντον.

Συνομιλία  με Κλίντον  και Ρομπάι | tovima.gr

Σειρά τηλεφωνικών επαφών με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι, τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Μαχμούντ Αμπάς και την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρία Χίλαρι Κλίντον είχε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κ. Βενιαμίν Νετανιάχου στην Αθήνα.

Στην επικοινωνία του με τον κ. Βαν Ρομπάι, μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε και την πορεία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Το Μεσανατολικό κυριάρχησε στην επικοινωνία με τον Μαχμούντ Αμπάς ενώ η μακρότερη σε διάρκεια επικοινωνία- σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργούέγινε με την κυρία Κλίντον. Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν εκτενώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι επαφές του κ. Παπανδρέου με την παλαιστινιακή πλευρά, καθώς και οι εξελίξεις στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk