Οι φήμες για τον κ. Μόσιαλο

Τα σενάρια περί ανασχηματισμού συντηρήθηκαν και χθες, λόγω της επίσκεψης του βουλευτή Επικρατείας κ. Ηλ. Μόσιαλου στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση η οποία δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Ο κ. Μόσιαλος εισήλθε στο πρωθυπουργικό γραφείο από την πλαϊνή πόρτα και επισήμως ενημέρωσε το επιτελείο του κ. Παπανδρέου για το σχέδιο των κοινωνικών μέτρων που θα εισηγηθεί η επιτροπή στην οποία προεδρεύει και τα οποία θα ανακοινωθούν από τον Πρωθυπουργό στις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι φήμες  για τον  κ. Μόσιαλο | tovima.gr

Τα σενάρια περί ανασχηματισμού συντηρήθηκαν και χθες, λόγω της επίσκεψης του βουλευτή Επικρατείας κ. Ηλ. Μόσιαλου στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση η οποία δεν ανακοινώθηκε επισήμως.

Ο κ. Μόσιαλος εισήλθε στο πρωθυπουργικό γραφείο από την πλαϊνή πόρτα και επισήμως ενημέρωσε το επιτελείο του κ. Παπανδρέου για το σχέδιο των κοινωνικών μέτρων που θα εισηγηθεί η επιτροπή στην οποία προεδρεύει και τα οποία θα ανακοινωθούν από τον Πρωθυπουργό στις 3 Σεπτεμβρίου.

Φαίνεται όμως πως ο πρόεδρος της κυβέρνησης μελετά και το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του βουλευτή, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα του τομέα Υγείας και δεν αποκλείεται να συζητήθηκε και αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk