ΣΜΕΧΑ: ζητεί παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού αναφορικά με το θέμα των χειρισμών της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις τραπεζών ζητεί ο ΣΜΕΧΑ με υπόμνημά του το οποίο κοινοποιείται στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, στους υπουργούς Επικρατείας, Οικονομικών, Οικονομίας και στον ΓΓ Αποκρατικοποιήσεων. Ο ΣΜΕΧΑ κάνει λόγο για «σοβαρότατο και κατεπείγον ζήτημα εφαρμογής των κανόνων του υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού στις αγορές των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών».

ΣΜΕΧΑ: ζητεί παρέμβαση  της Επιτροπής Ανταγωνισμού | tovima.gr

Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού αναφορικά με το θέμα των χειρισμών της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις τραπεζών ζητεί ο ΣΜΕΧΑ με υπόμνημά του το οποίο κοινοποιείται στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, στους υπουργούς Επικρατείας, Οικονομικών, Οικονομίας και στον ΓΓ Αποκρατικοποιήσεων. Ο ΣΜΕΧΑ κάνει λόγο για «σοβαρότατο και κατεπείγον ζήτημα εφαρμογής των κανόνων του υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού στις αγορές των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών». Στο υπόμνημα γίνεται αναφορά σε σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος», σύμφωνα με το οποίο πληροφορίες φέρουν τις Μorgan Stanley, Lazard, ΗSΒC, Deutsche Βank, Credit Suisse και First Βoston να συγκαταλέγονται στη λίστα των υποψηφίων συμβούλων για την αποτίμηση των ΑΤΕ, ΤΤ, Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και Τράπεζας Αττικής, τονίζοντας ότι η επιλογή συμβούλων θα πρέπει να γίνει με διαγωνισμό και όχι με απευθείας ανάθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk