Ανεργία (στις ΗΠΑ) και ρευστοποιήσεις (παντού…)

Ο εικονιζόμενος αριστεράΜπίλι Κρέιβενείναι ένας από τους 500.000 και πλέον ανέργους που υπέβαλαν την περασμένη εβδομάδα αίτηση για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αριθμό αιτούντων που έχει από τον περασμένο Νοέμβριο να καταγραφεί και επιβεβαιώνει τη δυσκολία μιας οικονομίας που αναπτύσσεται με ρυθμό 2,4% να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Θεωρείται η πιο ανησυχητική εξέλιξη στη μακρά (ως φαίνεται…) πορεία της παγκόσμιας οικονομίας προς την έξοδο από την κρίση.

Ο εικονιζόμενος αριστεράΜπίλι Κρέιβενείναι ένας από τους 500.000 και πλέον ανέργους που υπέβαλαν την περασμένη εβδομάδα αίτηση για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αριθμό αιτούντων που έχει από τον περασμένο Νοέμβριο να καταγραφεί και επιβεβαιώνει τη δυσκολία μιας οικονομίας που αναπτύσσεται με ρυθμό 2,4% να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Θεωρείται η πιο ανησυχητική εξέλιξη στη μακρά (ως φαίνεται…) πορεία της παγκόσμιας οικονομίας προς την έξοδο από την κρίση. Εξέλιξη που επηρέασε χθες αρνητικά τις αγορές κεφαλαίων σε όλον τον πλανήτη και πυροδότησε νέα φυγή των επενδυτών προς τα «ασφαλή καταφύγια» των αγορών ομολόγων και του χρυσού. Η φωτογραφία ελήφθη χθες σε γραφείο ευρέσεως εργασίας του Σικάγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk