Διαμαρτυρία για Παπαλιό

Για «μυστικοσυμφωνίες του υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου στην Πάρο» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Διασωματειακή Επιτροπή των Φορέων του Οπτικοακουστικού Χώρου, ορμώμενη από την απόφαση του ΥΠΠΟ να διορίσει ξανά τον κ. Γιώργο Παπαλιό στη θέση του προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ). Η Διασωματειακή Επιτροπή αναφέρει ότι με αυτή την κίνησή του το ΥΠΠΟ «δικαιώνει τον άνθρωπο που κατέλυσε θεσμούς και αξίες, χρεώνοντας το ΕΚΚ με 17.500.000 ευρώ, με δαπάνες και υποχρεώσεις ασύμβατες προς τις δυνατότητές του και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός έχει κληθεί από την κυβέρνηση, στην οποία μετέχει ο κ.

Διαμαρτυρία για Παπαλιό | tovima.gr

Για «μυστικοσυμφωνίες του υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου στην Πάρο» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Διασωματειακή Επιτροπή των Φορέων του Οπτικοακουστικού Χώρου, ορμώμενη από την απόφαση του ΥΠΠΟ να διορίσει ξανά τον κ. Γιώργο Παπαλιό στη θέση του προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ). Η Διασωματειακή Επιτροπή αναφέρει ότι με αυτή την κίνησή του το ΥΠΠΟ «δικαιώνει τον άνθρωπο που κατέλυσε θεσμούς και αξίες, χρεώνοντας το ΕΚΚ με 17.500.000 ευρώ, με δαπάνες και υποχρεώσεις ασύμβατες προς τις δυνατότητές του και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός έχει κληθεί από την κυβέρνηση, στην οποία μετέχει ο κ. Γερουλάνος, να κάνει θυσίες με αντάλλαγμα την οικονομική ανάκαμψη αυτής της χώρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk