Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός (φωτογραφία) αφήνοντας αιχμές για εξωθεσμικά κέντρα που αγοράζουν συνειδήσεις.

Σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει: « Παρ΄ ότι εκφράζω την “ιδεολογική προσέγγιση”, που προέβλεπε ότι στη συγκεκριμένη θέση θα θητεύσουν εκ περιτροπής μόνο οι ιδιοκτήτες αν το επιθυμούν, διαπίστωσα κατά την ψηφοφορία ότι κάποιοι ιδιοκτήτες συνάδελφοι αναθεώρησαν για “προσωπικούς λόγους” τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα να βγει το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα της ισοψηφίας. Εχοντας αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό, σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκα να είμαι ο πρόεδρος με τη “διπλή ψήφο”, όπως προέβλεπε το καταστατικό, ή να είμαι ο πρόεδρος που θα αναδειχθεί με κλήρωση! Επίσης πιστεύω να διαπίστωσαν τα εξωθεσμικά κέντρα του ποδοσφαίρου που χρησιμοποίησαν αθέμιτους τρόπους για να με ανατρέψουν εξαγοράζοντας συνειδήσεις ότι είμαι “σκληρό καρύδι”. Αποσύρω την υποψηφιότητά μου με την ευχή να βγει το ποδόσφαιρο από το σημερινό “αδιέξοδο” και να εκλέξουμε πρόεδρο ευρείας αποδοχής την επόμενη Τρίτη ».

Με δεδομένο ότι ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Λίγκας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Θανάσης Κανελλόπουλος στις δύο ψηφοφορίες που προηγήθηκαν δεν συγκέντρωσε περισσότερες από 7 ψήφους, είναι πολύ πιθανόν την ερχόμενη Τρίτη να υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα, ενδεχομένως του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα κ. Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος στις προηγούμενες ψηφοφορίες κράτησε ουδέτερη στάση ψηφίζοντας λευκό.