Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Αμερικανοί ακροβάτες της ομάδας Ρroject Βandaloop παρουσιάζουν το εντυπωσιακό χορευτικό τους νούμερο, καθώς «καταρριχώνται» δεμένοι σε σκοινιά από τον ουρανοξύστη Τhanksgiving Τower στο Ντάλας του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα Ρroject Βandaloop, η οποία δημιουργήθηκε το 1991, παρουσιάζει παράτολμα νούμερα, που συνδυάζουν τον σύγχρονο χορό με τις ακροβατικές φιγούρες, σε θέατρα, κτίρια και ουρανοξύστες, γέφυρες και βουνά, εξερευνώντας τη σχέση της ανθρώπινης κίνησης και της βαρύτητας.

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Αμερικανοί ακροβάτες της ομάδας Ρroject Βandaloop παρουσιάζουν το εντυπωσιακό χορευτικό τους νούμερο, καθώς «καταρριχώνται» δεμένοι σε σκοινιά από τον ουρανοξύστη Τhanksgiving Τower στο Ντάλας του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα Ρroject Βandaloop, η οποία δημιουργήθηκε το 1991, παρουσιάζει παράτολμα νούμερα, που συνδυάζουν τον σύγχρονο χορό με τις ακροβατικές φιγούρες, σε θέατρα, κτίρια και ουρανοξύστες, γέφυρες και βουνά, εξερευνώντας τη σχέση της ανθρώπινης κίνησης και της βαρύτητας. (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ CΟDΥ DUΤΥ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk