ΔΕΗ

Συνεχίζεται η μείωση της κατανάλωσης

Συνεχίζεται η πτωτική τάση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες και εμπορικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΔΕΗ, τα οποία αφορούν το τελευταίο επτάμηνο. Τον Ιούλιο η κατανάλωση μειώθηκε κατά 3,49%. Αν ληφθεί υπόψη ότι και τον Ιούνιο η κατανάλωση παρουσίασε παρόμοια μείωση, κατά 3,4%, φαίνεται πως η πτωτική τάση είναι συνεχής. Συνολικά το επτάμηνο του 2010 τα νοικοκυριά και οι εμπορικές επιχειρήσεις κατανάλωσαν 2,89% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Συνεχίζεται η μείωση  της κατανάλωσης | tovima.gr

Συνεχίζεται η πτωτική τάση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες και εμπορικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΔΕΗ, τα οποία αφορούν το τελευταίο επτάμηνο. Τον Ιούλιο η κατανάλωση μειώθηκε κατά 3,49%. Αν ληφθεί υπόψη ότι και τον Ιούνιο η κατανάλωση παρουσίασε παρόμοια μείωση, κατά 3,4%, φαίνεται πως η πτωτική τάση είναι συνεχής. Συνολικά το επτάμηνο του 2010 τα νοικοκυριά και οι εμπορικές επιχειρήσεις κατανάλωσαν 2,89% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Στη βιομηχανία η κατανάλωση μειώθηκε κατά 1,36%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk