Την έναρξη της εμπορικής συνεργασίας της με την ιταλική αεροπορική εταιρεία Μeridiana Fly ανακοίνωσε χθες η Οlympic Αir.

Η συνεργασία θα είναι σε επίπεδο πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreement), προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές δρομολογίων στους επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Βάσει της συμφωνίας η Οlympic Αir θα διαθέτει εισιτήρια για τις πτήσεις της Μeridiana Fly.

Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Μeridiana Fly. Αντίστοιχα η Μeridiana Fly θα διαθέτει εισιτήρια για πτήσεις της Οlympic Αir. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Οlympic Αir. Οι αμοιβαίες πωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν από χθες.

Το δίκτυο της Μeridiana Fly θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια: Αθήνα-Μιλάνο (Μαλπένσα)- Αθήνα, Αθήνα-Βερόνα-Αθήνα, Μύκονος-Μιλάνο-Μύκονος, Μύκονος-Βερόνα-Μύκονος, Σαντορίνη-Μιλάνο (Μαλπένσα)-Σαντορίνη και Μύκονος- ΜπάριΜύκονος. Το δίκτυο της Οlympic Αir θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια: Αθήνα-Ρώμη (Φιουμιτσίνο)-Αθήνα και Αθήνα-Μιλάνο (Μαλπένσα)-Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η Μeridiana Fly είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, η μοναδική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου και εξυπηρετεί συνολικά 87 προορισμούς, 48 διεθνείς (στην Ευρώπη και σε περιφερειακές χώρες), 32 εθνικούς και 7 διηπειρωτικούς, με ανανεωμένο στόλο, ο οποίος αποτελείται κυρίως από τύπους αεροσκαφών Αirbus Α320, Α319, Α330, ΜD82 και ΑΤR42.