Αποστρατεία της «παλαιάς φρουράς»

Ο κ. Στυλιανίδης ετοιμάζεται να επενδύσει ιδιαίτερα, τόσο πολιτικά όσο και επικοινωνιακά, στη θέση-«κλειδί» που του εμπιστεύτηκε ο κ. Σαμαράς, ως υπεύθυνος- υπό την υψηλή εποπτεία του αντιπροέδρου κ. Στ.Δήμα – για τη συγγραφή του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Ο κ. Χατζηδάκης ετοιμάζεται να κερδίσει ζωτικό πολιτικό χώρο με νέες πρωτοβουλίες τους επόμενους μήνες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα επιμείνει στις φιλελεύθερες προτάσεις του, προτάσσοντας την αποτελεσματικότητα που επέδειξε και στα υπουργεία όπου θήτευσε.

Αποστρατεία  της «παλαιάς  φρουράς» | tovima.gr

Ο κ. Στυλιανίδης ετοιμάζεται να επενδύσει ιδιαίτερα, τόσο πολιτικά όσο και επικοινωνιακά, στη θέση-«κλειδί» που του εμπιστεύτηκε ο κ. Σαμαράς, ως υπεύθυνος- υπό την υψηλή εποπτεία του αντιπροέδρου κ. Στ.Δήμα – για τη συγγραφή του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Ο κ. Χατζηδάκης ετοιμάζεται να κερδίσει ζωτικό πολιτικό χώρο με νέες πρωτοβουλίες τους επόμενους μήνες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα επιμείνει στις φιλελεύθερες προτάσεις του, προτάσσοντας την αποτελεσματικότητα που επέδειξε και στα υπουργεία όπου θήτευσε. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στα εσωκομματικά θέματα θα αλλάξει πλήρως την τακτική του και ετοιμάζει προτάσεις, εν όψει και της πολιτικής αναμέτρησης στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου διατηρεί ερείσματα. Η ανανέωση έχει όμως και την επίδρασή της στην «παλαιά φρουρά», η οποία σιγά σιγά «αποστρατεύεται», τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και στην περιφέρεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk