ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Φθηνότερες ως και 25% οι «ψηφιακές» βιτρίνες

Σημαντικές ευκαιρίες κρύβουν οι «ψηφιακές» βιτρίνες του Διαδικτύου, καθώς ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από τη σαφώς χαλαρότερη πολιτική τιμών των ηλεκτρονικών καταστημάτων και να προμηθευθεί, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είδη ως και 25% φθηνότερα απ΄ ό,τι σε φυσικό κατάστημα. Για του λόγου το αληθές, σχετική έρευνα του «Βήματος» δείχνει ότι για μικρές συσκευές, όπως π.χ. ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, το κέρδος του καταναλωτή ο οποίος θα παραγγείλει μέσω Ιnternet είναι από 3% ως και 18%.

Φθηνότερες  ως και 25%  οι «ψηφιακές»  βιτρίνες | tovima.gr

Σημαντικές ευκαιρίες κρύβουν οι «ψηφιακές» βιτρίνες του Διαδικτύου, καθώς ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από τη σαφώς χαλαρότερη πολιτική τιμών των ηλεκτρονικών καταστημάτων και να προμηθευθεί, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είδη ως και 25% φθηνότερα απ΄ ό,τι σε φυσικό κατάστημα. Για του λόγου το αληθές, σχετική έρευνα του «Βήματος» δείχνει ότι για μικρές συσκευές, όπως π.χ. ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, το κέρδος του καταναλωτή ο οποίος θα παραγγείλει μέσω Ιnternet είναι από 3% ως και 18%. Για μεγαλύτερες συσκευές, κυρίως για τις λευκές, όπως ψυγεία και πλυντήρια, το κέρδος του πελάτη ξεκινά από το 11% και φθάνει ακόμη και στο 25%. Αν και στη χώρα μας το ποσοστό των online αγορών είναι ακόμη χαμηλό, της τάξεως του 8%-10% οι έλληνες καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με το Διαδίκτυο και αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να «κυνηγούν» τις καλύτερες τιμές που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk