ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σε λαϊκό ήρωα των απανταχού αγανακτισμένων πληρωμάτων αεροσκαφών αναδείχθηκε ένας 38χρονος ιπτάμενος φροντιστής μικρής αμερικανικής εταιρείας. Κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης «έλουσε» από μικροφώνου μια απείθαρχη επιβάτιδα η οποία τον είχε βρίσει πρώτη επιμένοντας να σηκωθεί από τη θέση της, ενώ απαγορευόταν, και να πάρει τη χειραποσκευή της. Κατόπιν εκτός εαυτού ο ιπτάμενος φροντιστής άρπαξε δύο μπίρες από το καροτσάκι με τα αναψυκτικά, πάτησε το κουμπί που ενεργοποιεί τη φουσκωτή τσουλήθρα διαφυγής και έκανε «μεγαλοπρεπή» έξοδο από την άτρακτο στην πίστα του JFΚ αφήνοντας πλήρωμα και επιβάτες με ανοιχτό το στόμα!

Ο Αμερικανός Στίβεν Σλέιτερ εργαζόταν στην εταιρεία χαμηλού κόστους JetΒlue που πραγματοποιούσε την εσωτερική πτήση Πίτσμπουργκ- Νέα Υόρκη. Τα πνεύματα «άναψαν» όταν η ανυπόμονη επιβάτις σηκώθηκε προτού σβήσει η επιγραφή «Προσδεθείτε» και αγνόησε επιδεικτικά τις εκκλήσεις του κ. Σλέιτερ. Οταν ο φροντιστής τόλμησε να την πλησιάσει εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι ανοίγοντας τελικά το ντουλάπι. Κι όταν εκείνος απαίτησε από την κακότροπη γυναίκα να του ζητήσει συγγνώμη, εκείνη απάντησε με βαρύτατες ύβρεις.

«Στην επιβάτιδα που μόλις μου είπε ότι είμαι μαλ… της λέω να πάει να γ…! Είμαι χρόνια σ΄ αυτή τη δουλειά και έφτασα στα όριά μου!» άρχισε να ουρλιάζει από τα μεγάφωνα του σκάφους ο φροντιστής. Επειτα άρπαξε τη χειραποσκευή του, τις μπίρες για τον… δρόμο και εξήλθε χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε 25 λεπτά αργότερα και συνέλαβε τον κ. Σλέιτερ στο σπίτι του.

Δικαστήριο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης όρισε τακτική δικάσιμο και διέταξε την αποφυλάκισή του αντί χρηματικής εγγύησης.

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά πλέον «οι άνθρωποι δεν είναι ευγενικοί μεταξύ τους».

Φίλοι του απο