Υστερα από διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ και της Φενέρμπαχτσε αποφασίστηκε τελικώς να δοθούν εισιτήρια για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για το Εuropa League. Ετσι ο τουρκικός σύλλογος ενημέρωσε τον Δικέφαλο του Βορρά ότι θα χρειαστεί 750 εισιτήρια για τη Θύρα 8 και 100 εισιτήρια για τις θέσεις VΙΡ, όπου θα καθήσουν η διοίκηση, οι χορηγοί και οι φιλοξενούμενοί τους. Για τον αγώνα ρεβάνς της Πόλης, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να του δοθούν όλα τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων του «Σουκρού Σαράτσογλου» και η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε ότι μπορεί να διαθέσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ 2.450 εισιτήρια.

Ετσι η Θύρα 8, χωρητικότητας 3.300 θέσεων, θα διατεθεί αποκλειστικά στους 750 φίλους της τουρκικής ομάδας. Από σήμερα στις 9 το πρωί θα τεθούν στην κυκλοφορία 25.000 εισιτήρια για όλες τις υπόλοιπες θύρες.

Ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέλιο Μαλεζά που απουσιάζουν για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στο Βελιγράδι.

Στο μεταξύ στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο όσον αφορά την παραχώρηση του εικονιζόμενου Ντάνι Γκουίθα. Ο ισπανός επιθετικός δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ηurriyet» η επόμενη ομάδα που θα κινηθεί για τον 30χρονο παίκτη είναι η Σάλκε, η οποία φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση στους Τούρκους μέσα στις επόμενες ημέρες. Και αυτό διότι ο προπονητής της γερμανικής ομάδας κ. Φέλιξ Μάγκατ μετά την αποχώρηση του Κέβιν Κουράνι θα ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γκουίθα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Σάλκε μπορεί να αποκτήσει τον Γκουίθα με ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης η Μπλάκμπερν και η Ρουμπίν Καζάν.