ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Αλλαγές στο καταστατικό

Σε καταστατικές αλλαγές προχωρεί η Σούπερ Λίγκα στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν με την αδυναμία εκλογής προέδρου. Σε έκτακτη συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη θα προταθεί στο ΔΣ της Λίγκας οι ΠΑΕ να εκπροσωπούνται από τους προέδρους τους ή από μετόχους με ποσοστό ιδιοκτησίας άνω του 10%, ενώ η εκλογή προέδρου θα μπορεί να γίνει ως και πέντε ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα προτείνεται η εκλογή αναπληρωτή προέδρου, ο οποίος θα αντικαθιστά τον πρόεδρο σε περίπτωση παραίτησης ή έκπτωσης από τα καθήκοντά του, ενώ αυξάνονται οι αρμοδιότητες του διευθυντή της Λίγκας.

Αλλαγές  στο καταστατικό | tovima.gr

Σε καταστατικές αλλαγές προχωρεί η Σούπερ Λίγκα στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν με την αδυναμία εκλογής προέδρου. Σε έκτακτη συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη θα προταθεί στο ΔΣ της Λίγκας οι ΠΑΕ να εκπροσωπούνται από τους προέδρους τους ή από μετόχους με ποσοστό ιδιοκτησίας άνω του 10%, ενώ η εκλογή προέδρου θα μπορεί να γίνει ως και πέντε ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα προτείνεται η εκλογή αναπληρωτή προέδρου, ο οποίος θα αντικαθιστά τον πρόεδρο σε περίπτωση παραίτησης ή έκπτωσης από τα καθήκοντά του, ενώ αυξάνονται οι αρμοδιότητες του διευθυντή της Λίγκας. Αν ψηφισθούν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις ο κ. Θανάσης Κανελλόπουλος δεν θα μπορεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Λίγκας, εκτός αν προαχθεί σε πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk