Λίγα λεπτά μετά τις 16:00 ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή Νίκο Νιόπλια, τον τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας και τον α’ αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα. Στα γραφεία βρίσκονται και οι Βαγγέλης Μάντζιος και Μάριο Γκαλίνοβιτς προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Ο 45χρονος τεχνικός βρέθηκε στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας σήμερα το μεσημέρι και συζήτησε για περισσότερο από 1,5 ώρα με τον Γόντικα και τον Φρέιτας για τα μεταγραφικά και τις αποχωρήσεις.

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να προχωρήσουν άμεσα τα θέματα των παικτών που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ (Μάντζιος, Γκαλίνοβιτς, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Μελίσσης), ώστε να απαλλαγούν από τα συμβόλαιά τους και να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ κάποια χρήματα.

Κατόπιν έγινε κουβέντα και για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα αποτελεί back-up του Σισέ. Στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα παικτών που έχουν προταθεί.

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η κουβέντα των τριών ανδρών ο Νιόπλιας αποχώρησε και στα γραφεία βρέθηκε ο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος συζήτησε για το μέλλον του με τους Φρέιτας και Γόντικα.

Μετά τον Κροάτη γκολκίπερ, σειρά πήρε ο Μάντζιος, που συναντήθηκε με τεχνικό διευθυντή και αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού» για το ίδιο ζήτημα.