Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που είχαν κλαπεί από στρατόπεδο της Εθνικής φρουράς στην Κύπρο

Βρέθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής, η μεγαλύτερη ποσότητα των εκρηκτικών που είχαν κλαπεί, πρόσφατα, από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο. Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεση και της υπόλοιπης εκρηκτικής ύλης που κλάπηκε, αλλά και τον εντοπισμό των δραστών, συνεχίζονται.

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που είχαν κλαπεί από στρατόπεδο της Εθνικής φρουράς στην Κύπρο | tovima.gr

Βρέθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής, η μεγαλύτερη ποσότητα των εκρηκτικών που είχαν κλαπεί, πρόσφατα, από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανακοίνωσε ότι σε ανοικτό χώρο, στο τρίγωνο των χωριών Ομόδους – Ποταμιού – Βάσα Κοιλανίου της επαρχίας Λεμεσού εντοπίστηκαν 93 ράβδοι εκρηκτικής ύλης PG-2 και 493 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι 93 ράβδοι, δήλωσε, που εντοπίστηκαν, πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος της κλαπείσας εκρηκτικής ύλης, ενώ για τα 493 φυσίγγια εξετάζεται η προέλευσή τους.

Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε, επίσης, ότι οι συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και της υπόλοιπης εκρηκτικής ύλης που κλάπηκε, θα συνεχιστούν. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι ανακρίσεις των υπόπτων κι άλλων προσώπων εντείνονται, με απώτερο στόχο τον εντοπισμό ολόκληρης της ποσότητας της εκρηκτικής ύλης, αλλά και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του διπλού στόχου που είχε τεθεί ευθύς εξαρχής και αφορά τόσο στον εντοπισμό της εκρηκτικής ύλης όσο και στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών» δήλωσε ο κ. Κατσουνωτός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk