Θωράκιση των καμένων περιοχών

Πυρκαγιές στη Σάμο Αποκατάσταση των πληγέντων υπόσχεται το υπουργείο Υποδομών

Για αποκατάσταση όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Σάμο και θωράκιση με υποστηρικτικά έργα των καμένων περιοχών δεσμεύτηκε ο υφυπουργός Υποδομών Ν.Σηφουνάκης, ο οποίος βρέθηκε στο νησί και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους. Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για το χαμένο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο.

<b>Πυρκαγιές στη Σάμο </b>Αποκατάσταση των πληγέντων υπόσχεται το υπουργείο Υποδομών | tovima.gr

Για αποκατάσταση όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Σάμο και θωράκιση με υποστηρικτικά έργα των καμένων περιοχών δεσμεύτηκε ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Σηφουνάκης, ο οποίος βρέθηκε στο νησί και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

Ο υφυπουργός βρέθηκε σήμερα Παρασκευή στο Μαραθόκαμπο και το Βαθύ της Σάμου και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους, που του έθεσαν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ανέφερε επίσης ο υφυπουργός, χρηματοδότησε κατ’ αρχήν τη Νομαρχία Σάμου για την στήριξη των συλλόγων εθελοντών που πάλεψαν με αυτοθυσία τις ημέρες των πυρκαγιών.

Τέλος, ο Ν. Σηφουνάκης, ανακοίνωσε ότι, μέσω ΕΛΓΑ θα αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφοι για το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο που χάθηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk