Μεγάλο αφιέρωμα στον ένθερμο οπαδό του ΠΑΟΚ παπα-Χρήστο έκανε το Αssociated Ρress. Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων ο 51χρονος ιερέας αναφέρθηκε φυσικά στην αγαπημένη του Θύρα 4 της Τούμπας, τονίζοντας: «Η Θύρα 4 είναι καταπληκτική. Τα παιδιά έχουν μια φωτιά που καίει μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους. Επίσης πάντα μου αρέσει να είμαι κοντά στους ναρκομανείς, σ τους χούλιγκαν και σε αυτούς που η κοινωνία έχει απομονώσει. Καμιά φορά αυτοί που είναι απομονωμένοι έχουν περισσότερες αρχές και μεγαλύτερη καρδιά από αυτούς που παρουσιάζονται ως ευγενείς. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για ελάχιστα χρήματα και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο».

Το αφιέρωμα κάνει αναφορά στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο παπα-Χρήστος βοηθώντας πολλούς ναρκομανείς να μπουν σε κλινικές αποτοξίνωσης, ενώ ο ίδιος υπογραμμίζει την αύξηση των εξομολογήσεων στην ενορία του: «Μια μέρα περίπου 20 μηχανάκια ήρθαν έξω από την ενορία μου και οι οπαδοί μού ζήτησαν να εξομολογηθούν. Κάθε μήνα περίπου 1.000-1.500 άνθρωποι έρχονται για να εξομολογηθούν. Το 80% από αυτούς είναι κάτω των 30 ετών. Κάθομαι και μιλάω μαζί τους, τους δίνω φαγητό και νερό, και συζητάμε για τα προβλήματά τους μέχρι το πρωί».

Στο δημοσίευμα του Αssociated Ρress επισημαίνεται ότι η Εκκλησία αντιδρά στην αγάπη του 51χρονου ιερέα για το ποδόσφαιρο, αλλά ο παπα-Χρήστος δεν χάνει με τίποτε την… ιεροτελεστία του γηπέδου στην αγαπημένη του Θύρα 4 της Τούμπας.