Πρόταση για 60.000 ευρώ

Υπόθεση Βατοπαίδι Δεκτό από τον εισαγγελέα το αίτημα του Γ. Αγγέλου για μείωση της χρηματικής εγγύησης

Δεκτή ως προς το σκέλος της μείωσης χρηματικής εγγύησης που του έχει επιβληθεί έκανε ο εισαγγελέας εφετών Γ. Λιακόπουλος την προσφυγή του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορούμενου στην υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου. Ο εισαγγελέας προτείνει να μειωθεί η εγγυοδοσία από 400.000 ευρώ στις 60.000 ευρώ.

<b>Υπόθεση Βατοπαίδι </b>Δεκτό από τον εισαγγελέα το αίτημα του Γ. Αγγέλου για μείωση της χρηματικής εγγύησης | tovima.gr

Δεκτή ως προς το σκέλος της μείωσης χρηματικής εγγύησης που του έχει επιβληθεί έκανε ο εισαγγελέας εφετών Γιάννης Λιακόπουλος την προσφυγή του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορούμενου στην υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.

Ο εισαγγελέας προτείνει να μειωθεί η εγγυοδοσία των 400.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον κ. Αγγέλου μετά την απολογία του, στο ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο κ. Αγγέλου, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία (κακούργημα), είχε υποβάλλει αίτηση στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού για άρση ή μείωση της χρηματικής εγγύησης που του επιβλήθηκε, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία του.

Στον κ. Αγγέλου έχει επιβληθεί επιπλέον ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk