Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠαΣοΚ ανακοίνωσε και τα ακόλουθα ονόματα: Ο κ. Β. Τσολακίδης στον Δήμο Αβδήρων, ο κ. Π. Μοσχολιός στο Αγρίνιο, στην Αμφιλοχία ο κ. Απ. Κοιμήσης, ο κ. Σ. Σακιώτης στην Αίγινα. Στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ο κ. Γ. Αποστολάκης , στον Δήμο Ξηρομέρου ο κ. Ι. Λύτρας, στον Δήμο Αλιάρτου ο κ. Θ. Ορφανός, στον Δήμο Σκύρου (Στερεάς Ελλάδας) ο κ. Μ. Χατζηγιαννάκης, στον Δήμο Τανάγρας ο κ. Ευ. Γεωργίου, στον Δήμο Κορινθίων ο κ. Αλ. Πνευματικός , στη Λευκάδα ο κ. Κ.Αραβανής . Στον Ορχομενό τη στήριξη έλαβε ο κ. Κ. Ξηρογιάννης.

Η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου θα λάβει τη στήριξη του κόμματος στον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη και στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου ο κ. Απ. Καφαρίδης. Στον Δήμο Σιθωνίας ο κ. Αγγ. Πράτσας, στο Ωραιόκαστρο η κυρία Χριστίνα Αλίρη. Στον Λαγκαδά ο κ. Δ.Ράβναλης , στον Δήμο Μουζακίου ο κ. Αλ. Βασιλείου, στον Δήμο Πηνειού ο κ. Γ. Παναγούλιας, στην Πύλη Θεσσαλίας ο κ. Απ. Παντέρας , στον Δήμο Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου ο κ. Ευ. Τετριμίδας.

Στο Αμύνταιο ο κ. Κ. Θεοδωρίδης , στον Δήμο Τοπείρου ο κ. Στ. Χατζηευαγγέλου, στον Δήμο Φιλιατών ο κ. Μ.Παππάς. Στη Βέροια η κυρία Χαρούλα Ουσουτζόγλου , στη Δεσκάτη ο κ. Κ. Μυλωνάς, στη Νάουσα ο κ. Αν. Καραμπάτζος, στην Εδεσσα ο κ. Ι.Σόντρας. Ο κ. Κ.Βογιατζής θα διεκδικήσει με τη στήριξη του ΠαΣοΚ τις ψήφους των συμπολιτών του στον Δήμο Ζηρού Ηπείρου. Στην Καβάλα θα προσπαθήσει να επιτύχει την επανεκλογή του ο κ. Κ.Σιμιτσής, στην Ξάνθη ο κ. Χρ.Πούλιος, στον Νέστο ο κ. Ευ. Τζομπανόπουλος, στην Κομοτηνή ο κ. Γ. Πετρίδης, στο Παγγαίο ο κ. Β.Ξουλόγης. Στη Θάσο υποψήφιος θα είναι ο κ. Στ.Αραπάκης , στη Σάμο ο κ. Στ.Θάνος, στη Χίο ο κ. Π. Λαμπρινούδης. Στην Καρδίτσα ο κ. Δ. Βερίλλης. Τον Δήμο Σύρου- Ερμούπολης θα διεκδικήσει ο κ. Ι. Δεκαβάλλας , στους Φούρνους Κορσέων ο κ. Ι.Μαρούσης, στην Αστυπάλαια εκλεκτός του κόμματος θα είναι ο κ. Π. Κονταράτος, στην Κάσο ο κ. Δ.Ερωτόκριτος, στο Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων ο κ. Ν. Μαράκης, στη Νίσυρο ο κ. Ν.Καρακωνσταντίνου , στην Τήλο ο κ. Αν. Αλιφέρης, στη Χάλκη ο κ. Κ. Χρυσοβέργης. Στην Κρήτη ανακοινώθηκε η στήριξη στον κ. Ι.Κουράκη για το Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο στον κ. Γ. Μαρινάκη.