Λύση στο θέμα της κατασκευής του γηπέδο του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει βρεθεί καθώς ο Δήμος Αθηναίων και η εταιρία του Μπάμπη Βωβού έστειλαν γραπτώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις εγγυήσεις που είχαν συμφωνηθεί προφορικά σχετικά με τη διπλή ανάπλαση.

Μετά τη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και τα βέλη που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν γραπτές εγγυήσεις από τον Δήμο Αθηναίων και τον κ. Μπάμπη Βωβό.

Τελικώς πήραν στα χέρια τους τα χαρτιά που ζητούσαν, ώστε να συναινέσουν και αυτοί στην κατάθεση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την διπλή ανάπλαση.

Τo μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, ο Δήμος Αθηναίων και η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού απέστειλαν στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό γραπτώς τις εγγυήσεις των όσων είχαν συμφωνηθεί και προφορικά μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για την διπλή ανάπλαση, κάτι που χαροποίησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Νωρίτερα τόσο η πλευρά του Δήμου όσο και εκείνη του γνωστού επιχειρηματία ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέχρι να φτάσουμε στην επιστολή που στάλθηκε στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Οι εγγυήσεις αφορούν στην κατασκευή όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, τις οποίες έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, στην παράδοση των 1.800 θέσεων πάρκινγκ για το γήπεδο και στην κατοχύρωση του Παναθηναϊκού, σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με τα επιπλέον 3 χιλ. τετραγωνικά που προκύπτουν από τη μείωση του συντελεστή δόμησης στο εμπορικό κέντρο.

Ήδη το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξετάζει τα έγγραφα που πήραν στα χέρια τους οι πράσινοι και σύντομα θα συναινέσουν και αυτοί στην κατάθεση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την διπλή ανάπλαση.