Στο ΠαΣοΚ ακόμη αναζητούν υποψήφιο

Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί αμηχανία, μια και το επίσημο ΠαΣοΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποιον θα δώσει το χρίσμα- τον «γρίφο» ζητούν να λύσει ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ.Ξυνίδης. Η κατάσταση είναι σύνθετη και τα δεδομένα πολύ διαφορετικά από το 2006. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν κατακερματισμένες οι απόψεις των στελεχών του ΠαΣοΚ σχετικά με τη στήριξη των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρχαν συγκρούσεις και εκκρεμείς εξελίξεις την εποχή εκείνη για την ηγεσία του ΠαΣοΚ.

Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί αμηχανία, μια και το επίσημο ΠαΣοΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποιον θα δώσει το χρίσμα- τον «γρίφο» ζητούν να λύσει ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ.Ξυνίδης. Η κατάσταση είναι σύνθετη και τα δεδομένα πολύ διαφορετικά από το 2006. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν κατακερματισμένες οι απόψεις των στελεχών του ΠαΣοΚ σχετικά με τη στήριξη των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρχαν συγκρούσεις και εκκρεμείς εξελίξεις την εποχή εκείνη για την ηγεσία του ΠαΣοΚ. Τότε τον κ. Μπουτάρη είχαν στηρίξει στελέχη του ΠαΣοΚ, μεταξύ των οποίων ο κ. Ευ. Βενιζέλος , ενώ την κυρία Αράπογλου ο κ. Γ. Παπανδρέου και στελέχη μεταξύ των οποίων ο κ. Χ. Καστανίδης.

Από πλευράς κομμάτων, το μόνο που είχε δηλώσει επίσημα ότι στηρίζει Μπουτάρη ήταν οι Οικολόγοι Πράσινοι, που σε αυτή την εκλογική μάχη βρίσκονται απέναντί του. Πάντως, δίπλα στον κ. Μπουτάρη σήμερα βρίσκονται ο κ. Π. Αβραμόπουλος, στέλεχος του ΠαΣοΚ, ο κ. Αν. Κουράκης, από τον χώρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς», ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΘ και πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Π. Παρασκευόπουλος. Η υποψηφιότητα Μπουτάρη προχωρεί ως «υπερκομματική», αλλά μάλλον πολύ θα ήθελε να επιλεγεί από το ΠαΣοΚ για να του δώσει τη στήριξή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk