Ανακοίνωση στο ΧΑ

Η Attica Bank διαψεύδει τα περί «πτώχευσής» της

Σε διάψευση των πληροφοριών περί πτώχευσής της, προχώρησε η Attica Bank, με ανακοίνωση που έστειλε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Attica Bank διαψεύδει τα περί «πτώχευσής» της | tovima.gr

Σε διάψευση των πληροφοριών περί πτώχευσής της, προχώρησε, σήμερα, Τετάρτη η Attica Bank.

Σε ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Attica Bank αναφέρει ότι η επιχείρηση Roland Berger & Partner ΕΠΕ κατέθεσε στις 15-6-2010, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αίτηση πτώχευσης της Attica Bank, που θα συζητηθεί στις 13-10-2010.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

«Στην αγορά κυκλοφορεί ηλεκτρονικό μήνυμα «προαναγγελίας πτώχευσης της ATTICA BANK», με το οποίο επιχειρείται να θιγεί η φήμη της Τράπεζας.

Οι απόψεις της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας, που απηχούν και τις απόψεις της Διοίκησης για το θέμα, είναι οι ακόλουθες:

Επί της από 15/06/2010 αιτήσεως της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία Roland Berger and Partner ΕΠΕ, η οποία εδρεύει στην Αθήνα σας γνωρίζουμε τα εξής :

-Η ως άνω εταιρία είναι οφειλέτης μας και ουδεμία απαίτηση έχει από την Τράπεζά μας.

-Ούτω η ως άνω αίτηση είναι ανυπόστατη, παντελώς αναληθής, ουσία αβάσιμη, συκοφαντική και καταχρηστική.

-Ήδη η Διοίκηση της Τραπέζης έχει δώσει εντολή για άσκηση αγωγής αποζημίωσης και κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk