Τάσεις συνδικαλιστών και Κέντρου

Πολλοί υποστηρικτές της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη δεν συμμετείχαν, ενώ έκπληξη αποτέλεσε και το γεγονός ότι εξελέγησαν και ορισμένοι που τη στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά πλέον ρίχνουν «γέφυρες» στη νέα ηγεσία για να επιβιώσουν πολιτικά. Ισχυρή παρουσία έχει πλέον η «ομάδα» του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου που ελέγχει απόλυτα τουλάχιστον 18-22 μέλη της ΠΕ, δυνατή και εν πολλοίς ανεξέλεγκτη είναι η τάση των συνδικαλιστών, ενώ μια μικρή ομάδα έχουν οι κκ. Δ.Αβραμόπουλος και Ευρ.

Τάσεις  συνδικαλιστών  και Κέντρου | tovima.gr

Πολλοί υποστηρικτές της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη δεν συμμετείχαν, ενώ έκπληξη αποτέλεσε και το γεγονός ότι εξελέγησαν και ορισμένοι που τη στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά πλέον ρίχνουν «γέφυρες» στη νέα ηγεσία για να επιβιώσουν πολιτικά. Ισχυρή παρουσία έχει πλέον η «ομάδα» του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου που ελέγχει απόλυτα τουλάχιστον 18-22 μέλη της ΠΕ, δυνατή και εν πολλοίς ανεξέλεγκτη είναι η τάση των συνδικαλιστών, ενώ μια μικρή ομάδα έχουν οι κκ. Δ.Αβραμόπουλος και Ευρ. Στυλιανίδης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μέλη που επηρεάζονται πλέον από τον κ. Σπηλιωτόπουλο, η οποία μαζί με τους «καραμανλικούς» αποτελούν μια υπολογίσιμη ομάδα και κινούνται στον χώρο του Κέντρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk