Ρυθμίσεις για τα δάνεια της Αspis Βank

Μέτρα για τη διευκόλυνση των πελατών της που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων ανακοίνωσε η Αspis Βank. Οι σχετικές ρυθμίσεις αφορούν το σύνολο των ιδιωτών πελατών της, είτε προέρχονται από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα, ενώ σε αυτές μπορούν να ενταχθούν και οι συνταξιούχοι. Στα στεγαστικά μπορεί να επιτευχθεί μείωση της υφιστάμενης δόσης μέχρι και 50%, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας, ενώ παρέχεται δυνατότητα πληρωμής μόνο των τόκων για διάστημα μέχρι και 18 μήνες, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου.

Ρυθμίσεις  για τα δάνεια  της Αspis Βank | tovima.gr

Μέτρα για τη διευκόλυνση των πελατών της που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων ανακοίνωσε η Αspis Βank. Οι σχετικές ρυθμίσεις αφορούν το σύνολο των ιδιωτών πελατών της, είτε προέρχονται από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα, ενώ σε αυτές μπορούν να ενταχθούν και οι συνταξιούχοι. Στα στεγαστικά μπορεί να επιτευχθεί μείωση της υφιστάμενης δόσης μέχρι και 50%, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας, ενώ παρέχεται δυνατότητα πληρωμής μόνο των τόκων για διάστημα μέχρι και 18 μήνες, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου. Μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος, ο δανειολήπτης έχει τη δυνατότητα είτε να διατηρήσει αμετάβλητη τη δόση είτε να τη μειώσει μέχρι και 50%. Στα καταναλωτικά μπορεί να επιτευχθεί υποχώρηση της δόσης που προκύπτει από την ταυτόχρονη μείωση του επιτοκίου και την επιμήκυνση της διάρκειας έως και 120 μήνες με προσημείωση ακινήτου ή την επιμήκυνσή της έως και 24 μήνες χωρίς προσημείωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk