ΕΚΠΛΗΞΗ

Ανοίγει τράπεζα η Siemens!

Προσεχώς και δάνεια από τη Siemens. Η γερμανική βιομηχανία οικιακού εξοπλισμού σχεδιάζει να ιδρύσει τράπεζα προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της στην αγορά των προϊόντων της. Οπως έγινε χθες γνωστό, η εταιρεία έχει υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια επιτροπή εποπτείας των τραπεζών. Η γερμανική Αρχή αναμένεται να εκδώσει τη σχετική απόφαση πριν από το τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με το πρακτορείο Αssociated Ρress η τράπεζα δεν θα εκτελεί υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής, ωστόσο θα παρέχει πιστώσεις σε πελάτες της.

Ανοίγει τράπεζα  η Siemens! | tovima.gr

Προσεχώς και δάνεια από τη Siemens. Η γερμανική βιομηχανία οικιακού εξοπλισμού σχεδιάζει να ιδρύσει τράπεζα προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της στην αγορά των προϊόντων της. Οπως έγινε χθες γνωστό, η εταιρεία έχει υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια επιτροπή εποπτείας των τραπεζών. Η γερμανική Αρχή αναμένεται να εκδώσει τη σχετική απόφαση πριν από το τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με το πρακτορείο Αssociated Ρress η τράπεζα δεν θα εκτελεί υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής, ωστόσο θα παρέχει πιστώσεις σε πελάτες της. Στελέχη της εταιρείας διευκρινίζουν ότι στόχος της δεν είναι μόνο η παροχή διευκολύνσεων προς τους καταναλωτές αλλά και η ενίσχυση της διαχείρισης της ρευστότητας του ομίλου.

«Η ρευστότητά μας αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 9 δισ. ευρώ και για αυτόν τον λόγο χρειαζόμαστε ασφαλείς επενδυτικές λύσεις» τόνισε σε συνέντευξή του ο κ. Μαρκ Λάνγκεντορφ, επικεφαλήςτης Διεύθυνσης Οικονομικών της Siemens.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk