ΔΙΕΞΟΔΟΣ

Για ένα εισιτήριο, μια συναυλία…

Ηταν θαυμαστή η επιμονή και η υπομονή του αθηναίου μουσικόφιλου προκειμένου να αποκτήσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία του Ρικάρντο Μούτι με τη Φιλαρμονική της Βιέννης την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Μήπως σας βρίσκεται κανένα παραπανίσιο εισιτήριο;» ήταν η ερώτηση που ακούστηκε περισσότερο προτού ξεκινήσει η συναυλία του ιταλού αρχιμουσικού με το φημισμένο σύνολο Ποιος όμως να ερχόταν να παρακολουθήσει τη συναυλία με περισσευούμενο εισιτήριο; Ακόμη και συνοδοί των κυριών που δεν ήθελαν με τίποτε να χάσουν τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Αργεντική στο Μουντιάλ.

Ηταν θαυμαστή η επιμονή και η υπομονή του αθηναίου μουσικόφιλου προκειμένου να αποκτήσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία του Ρικάρντο Μούτι με τη Φιλαρμονική της Βιέννης την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Μήπως σας βρίσκεται κανένα παραπανίσιο εισιτήριο;» ήταν η ερώτηση που ακούστηκε περισσότερο προτού ξεκινήσει η συναυλία του ιταλού αρχιμουσικού με το φημισμένο σύνολο Ποιος όμως να ερχόταν να παρακολουθήσει τη συναυλία με περισσευούμενο εισιτήριο; Ακόμη και συνοδοί των κυριών που δεν ήθελαν με τίποτε να χάσουν τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Αργεντική στο Μουντιάλ… αντικαταστάθηκαν με φίλες, κόρες και μαμάδες που προθύμως πήραν τη θέση τους, με αποτέλεσμα το κοινό της να ήταν σε μεγάλο ποσοστό γυναικείο. Η ελπίδα, ωστόσο, πεθαίνει πάντα τελευταία. Περίμεναν λίγα δευτερόλεπτα προτού κλείσουν οι πόρτες της αίθουσας «Χρήστος Λαμπράκης» που φιλοξένησε τη συναυλία μήπως και εμφανιστεί κάποιος από μηχανής θεός με το εισιτήριο στο χέρι και όταν είδαν κι απόειδαν ότι η επιθυμία τους δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, έβαλαν πλώρη για τους κήπους του Μεγάρου (φωτογραφία) όπου γινόταν η απευθείας αναμετάδοση του κοντσέρτου από γιγαντοοθόνες με ελεύθερη είσοδο. Ευτυχώς που υπήρχε και αυτή η λύση… (σ.σ.: τα εισιτήρια αμέσως εξαντλήθηκαν).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk