Στα δημαρχεία κάθε περιοχής

Διαμαρτυρία το βράδυ του Σαββάτου για τις φόλες που σκοτώνουν τα αδέσποτα

Με ζητούμενο να κινητοποιηθεί η Πολιτεία λαμβάνοντας μέτρα για τους δηλητηριασμούς των ζώων διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα σιωπηρή διαμαρτυρία για τις φόλες που σκοτώνουν τα αδέσποτα και οικόσιτα ζώα. Τόπος συνάντησης τα δημαρχεία κάθε περιοχής στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, προσκεκλημένοι και οι τετράποδοι φίλοι.

Διαμαρτυρία το βράδυ του Σαββάτου για τις φόλες που σκοτώνουν τα αδέσποτα | tovima.gr

Με ζητούμενο να κινητοποιηθεί η Πολιτεία λαμβάνοντας μέτρα για τους δηλητηριασμούς των ζώων διοργανώνεται το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα σιωπηρή διαμαρτυρία για τις φόλες που σκοτώνουν τα αδέσποτα και οικόσιτα ζώα.

Τόπος συνάντησης είναι τα δημαρχεία κάθε περιοχής ανά την Ελλάδα στις 20:00 το βράδυ για μία σιωπηρή διαμαρτυρία στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης.

Οι φιλόζωοι καλούνται να φορούν μαύρα ρούχα και να έχουν μαζί τους τετράποδους φίλους τους.

Η διαμαρτυρία διοργανώνεται με αίτημα προς την Πολιτεία να δράσει και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με το δηλητηριασμό των ζώων.

Ζητείται από τα δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις της για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk