…Διαφοροποίηση Αβραμόπουλου

Υπέρ της αμφίπλευρης διεύρυνσης τάχθηκε με ομιλία του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλος (φωτογραφία) στην εναρκτήρια ομιλία του, διαφοροποιούμενος από τη γραμμή που χάραξε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς. Με κεντρώο στίγμα ο κ. Αβραμόπουλος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι η ΝΔ συγγενεύει με το κοινωνικό και πολιτικό κέντρο, κινούμενος σε άλλο πολιτικό πλαίσιο από αυτό που κινείται η ηγετική ομάδα.

Υπέρ της αμφίπλευρης διεύρυνσης τάχθηκε με ομιλία του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλος (φωτογραφία) στην εναρκτήρια ομιλία του, διαφοροποιούμενος από τη γραμμή που χάραξε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς. Με κεντρώο στίγμα ο κ. Αβραμόπουλος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι η ΝΔ συγγενεύει με το κοινωνικό και πολιτικό κέντρο, κινούμενος σε άλλο πολιτικό πλαίσιο από αυτό που κινείται η ηγετική ομάδα. «Δημιουργούμε τη μεγάλη, σύγχρονη προοδευτική και δημοκρατική Κεντροδεξιά, την παράταξη η οποία με πολιτικοϊδεολογικό πυλώνα τον κοινωνικό φιλελευθερισμόπροσεγγίζει τις ιδεολογικά, πολιτικά και κοινωνικά συγγενείς δυνάμεις του φιλελεύθερου δημοκρατικού και κοινωνικού κέντρου, την παράταξη που μέσα από την αμφίπλευρη διεύρυνσηφιλοδοξεί να ανασυνθέσει το μεγάλο μέρος του πολιτικού φάσματος» τόνισε και σημείωσε με έμφαση ότι «η σύγχρονη ΝΔ εκτείνεται από τις παρυφές της δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι τα όρια της δημοκρατικής Δεξιάς».

Με αναφορές στην ιστορία της ΝΔ και σε όλους τους προηγούμενους προέδρους ο κ. Αβραμόπουλος, αφού ανέφερε ότι το 8ο Συνέδριο είναι συνέδριο αναγέννησης και ανασυγκρότησης της παράταξης, είπε: «Η επόμενη μέρα φέρνει την καινούργια ΝΔ με ξεκάθαρη πολιτικοϊδεολογική ταυτότητα και στρατηγική να ξεκινά μια νέα πορεία ελπίδας και προοπτικής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk