Νέα προβλήματα στα λιμάνια από τις απεργίες των ναυτεργατών

Νέο μπλόκο στα λιμάνια από τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και «Στέφενσων», που ελέγχονται από το ΚΚΕ, αναμένεται να σημειωθεί την προσεχή Τρίτη 29 Ιουνίου, καθώς οι διοικήσεις των δύο σωματείων αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη γενικότερη απεργιακή κινητοποίηση. Την ίδια ώρα η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσιζε να μη συμμετέχει στην απεργία που έχουν διοργανώσει για την ίδια ημέρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με εννέα ψήφους κατά και έξι υπέρ. Τα δύο …

Νέα προβλήματα  στα λιμάνια από  τις απεργίες  των ναυτεργατών | tovima.gr

Νέο μπλόκο στα λιμάνια από τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και «Στέφενσων», που ελέγχονται από το ΚΚΕ, αναμένεται να σημειωθεί την προσεχή Τρίτη 29 Ιουνίου, καθώς οι διοικήσεις των δύο σωματείων αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη γενικότερη απεργιακή κινητοποίηση.

Την ίδια ώρα η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσιζε να μη συμμετέχει στην απεργία που έχουν διοργανώσει για την ίδια ημέρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με εννέα ψήφους κατά και έξι υπέρ.

Τα δύο ναυτεργατικά σωματεία ωστόσο έχουν ήδη εδώ και καιρό διαχωρίσει τη θέση τους από την ΠΝΟ και ακολουθούν μια αυτόνομη πορεία κινητοποιήσεων, με τα γνωστά αποτελέσματα της μη πραγματοποίησης δρομολογίων της ακτοπλοΐας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Βήματος», οι θεσμικοί φορείς των ακτοπλοΐκών εταιρειών, αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες προσανατολίζονται να καταφύγουν εκ νέου στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας, ενώ ταυτόχρονα θα καλέσουν- για άλλη μία φορά- το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διασφαλίσει την ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk