Σε 6 νομούς χρήμα κατά των πυρκαγιών

Σε έξι νομούς της χώρας-στην Αττική, στην Κορινθία, στην Αρκαδία, στην Αιτωλοακαρνανία, στη Χαλκιδική και στην Εύβοια- διανεμήθηκαν, ισόποσα, εφέτος από το υπουργείο Περιβάλλοντος 900.000 ευρώ με κριτήριο την επικινδυνότητά τους στην εκδήλωση πυρκαγιών. Στο πλαίσιο μιας προσπάθειας δίκαιης κατανομής των περιορισμένων οικονομικών πόρων που υπάρχουν το υπουργείο προχωρεί επίσης και στην υλοποίηση προγράμματος καθαρισμού δασών με τη συνεργασία δασικών συνεταιρισμών. Ολοκληρώνεται ακόμη η συμπληρωματική ανάθεση έργων δασοπροστασίας σε εγκεκριμένους δασικούς συνεταιρισμούς, σε συνεργασία με τα δασαρχεία.

Σε 6 νομούς χρήμα  κατά των πυρκαγιών | tovima.gr

Σε έξι νομούς της χώρας-στην Αττική, στην Κορινθία, στην Αρκαδία, στην Αιτωλοακαρνανία, στη Χαλκιδική και στην Εύβοια- διανεμήθηκαν, ισόποσα, εφέτος από το υπουργείο Περιβάλλοντος 900.000

ευρώ με κριτήριο την επικινδυνότητά τους στην εκδήλωση πυρκαγιών. Στο πλαίσιο μιας προσπάθειας δίκαιης κατανομής των περιορισμένων οικονομικών πόρων που υπάρχουν το υπουργείο προχωρεί επίσης και στην υλοποίηση προγράμματος καθαρισμού δασών με τη συνεργασία δασικών συνεταιρισμών. Ολοκληρώνεται ακόμη η συμπληρωματική ανάθεση έργων δασοπροστασίας σε εγκεκριμένους δασικούς συνεταιρισμούς, σε συνεργασία με τα δασαρχεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk