Συμβολή από τη Siemens ζητεί η ΝΔ

H ΝΔ προτείνει να ζητηθεί από τη μητρική Siemens και τη θυγατρική της στην Ελλάδα να ενημερώσουν την Εξεταστική για τα ονόματα των τελικών παραληπτών των χρηματικών ποσών που αναλογούν στο 2% των πληρωμών που φέρονται να έγιναν προς πολιτικά πρόσωπα για τις προγραμματικές συμβάσεις του ΟΤΕ. Μάλιστα ο βουλευτής του κόμματος κ. Κ. Τζαβάρας κατέθεσε σχετικά παραστατικά εμβασμάτων τα οποία περιέχονται στη δικογραφία, ζητώντας να απαντήσει η Siemens ποιοι ήταν οι τελικοί παραλήπτες τους.

Συμβολή από τη Siemens ζητεί η ΝΔ | tovima.gr

H ΝΔ προτείνει να ζητηθεί από τη μητρική Siemens και τη θυγατρική της στην Ελλάδα να ενημερώσουν την Εξεταστική για τα ονόματα των τελικών παραληπτών των χρηματικών ποσών που αναλογούν στο 2% των πληρωμών που φέρονται να έγιναν προς πολιτικά πρόσωπα για τις προγραμματικές συμβάσεις του ΟΤΕ. Μάλιστα ο βουλευτής του κόμματος κ. Κ. Τζαβάρας κατέθεσε σχετικά παραστατικά εμβασμάτων τα οποία περιέχονται στη δικογραφία, ζητώντας να απαντήσει η Siemens ποιοι ήταν οι τελικοί παραλήπτες τους. Τέλος, στη χθεσινή κατάθεσή του ο κ. Ι. Παναγιωτόπουλος, μέλος του ΔΣ της Soci t G n rale ως το 2009, οπότε και απεπέμφθη, και σε λογαριασμό της συζύγου του οποίου είχαν κατατεθεί 167.000 ευρώ από την Dresdner Βank της Γενεύης, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτε περί χρηματισμού. «Καμία συμμετοχή δεν είχαμε ούτε εγώ, ούτε η σύζυγός μου με μαύρο χρήμα ή με δουλειές της Siemens» κατέθεσε. Υπενθυμίζεται ότι το όνομά του είναι μεταξύ των 25 φυσικών και νομικών προσώπων για τα οποία ζητεί η Εξεταστική Επιτροπή να ελεγχθούν οι λογαριασμοί τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk