Επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ από την Ελινόιλ

Επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή ανακοίνωσε η Ελινόιλ ΑΕ. Ειδικότερα, ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα διατεθεί για την επένδυση που αφορά την επέκταση των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Επισημαίνεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση ότι η Ελινόιλ γνωστοποίησε πως το διοικητικό της συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της …

Επενδύσεις  1,5 εκατ. ευρώ  από την Ελινόιλ | tovima.gr

Επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή ανακοίνωσε η Ελινόιλ ΑΕ. Ειδικότερα, ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα διατεθεί για την επένδυση που αφορά την επέκταση των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Επισημαίνεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση ότι η Ελινόιλ γνωστοποίησε πως το διοικητικό της συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της 18ης Ιουνίου 2010, αποφάσισε την τροποποίηση του προορισμού των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, απόφαση η οποία ελήφθη στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 26.6.2008 και πιστοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 12ης Μαρτίου 2009. Σημειωτέον ότι αποφασίστηκε να διατεθεί εκ των αδιάθετων κεφαλαίων ποσό 1,5 εκατ. ευρώ για την επένδυση που αφορά την επέκταση των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Λάγος. Η εν λόγω επένδυση αφορά την κατασκευή δύο δεξαμενών καυσίμων, χωρητικότητας 2.500 κ.μ. αθροιστικά (αύξηση χωρητικότητας περίπου 50%), έχει αδειοδοτηθεί πλήρως και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk