Διακρίσεις για αμοιβαία κεφάλαια της Εurobank

Διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από τον ανεξάρτητο οίκο αναλυτών επενδύσεων Μorning Star, απέσπασαν έξι αμοιβαία κεφάλαια υπό τη διαχείριση της Εurobank ΕFG ΑΕΔΑΚ. Οπως επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, τα Εurobank ΕFG Ι (LF) Εquity Εmerging Εurope και Ιnteramerican Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού τιμήθηκαν με τη διάκριση «5 αστέρια», η οποία κατατάσσει τα αμοιβαία στο 10% των καλύτερων αμοιβαίων κεφαλαίων στην κατηγορία τους. Ακολουθούν τα Α/Κ …

Διακρίσεις  για αμοιβαία  κεφάλαια  της Εurobank | tovima.gr

Διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από τον ανεξάρτητο οίκο αναλυτών επενδύσεων Μorning Star, απέσπασαν έξι αμοιβαία κεφάλαια υπό τη διαχείριση της Εurobank ΕFG ΑΕΔΑΚ.

Οπως επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, τα Εurobank ΕFG Ι (LF) Εquity Εmerging Εurope και Ιnteramerican Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού τιμήθηκαν με τη διάκριση «5 αστέρια», η οποία κατατάσσει τα αμοιβαία στο 10% των καλύτερων αμοιβαίων κεφαλαίων στην κατηγορία τους.

Ακολουθούν τα Α/Κ Εurobank ΕFG (LF) Μoney Μarket Ιncome Ρlus σε δολάρια, Εurobank ΕFG Ι (LF) Αbsolute Return, Εurobank Βalanced Βlend Fund of Funds Μεικτό και Εurobank Αll Weather Ομολογιακό Εξωτερικού που έλαβαν την αμέσως καλύτερη διάκριση «4 αστέρια», διάκριση η οποία τα κατατάσσει στο επόμενο 22,5% των καλύτερων αμοιβαίων κεφαλαίων στην κατηγορία τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk