Σταμάτησαν πλοίο με βαρύ οπλισμό στη Λεμεσό

Πλοίο φορτωμένο με εκρηκτικά και βαρύ οπλισμό (γίνεται λόγος ακόμη και για άρματα μάχης) εντόπισαν οι λιμενικές αρχές της Κύπρου. Το πλοίο με την ονομασία «Σαντιέγο» εμφανίζεται να έχει τελικό προορισμό το Σουδάν και τη Σιγκαπούρη, πλην όμως ο καπετάνιος του δεν δίνει επαρκείς εξηγήσεις. Ετσι, ο απόπλους του απαγορεύθηκε. Η «σύλληψη» του πλοίου έγινε έπειτα από συντονισμένη επιχεί ρηση των κυπριακών λιμενικών και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Η πληροφορία ανέφερε ότι το πλοίο μεταφέρει βαρύ οπλισμό με προορισμό το Σουδάν.

Πλοίο φορτωμένο με εκρηκτικά και βαρύ οπλισμό (γίνεται λόγος ακόμη και για άρματα μάχης) εντόπισαν οι λιμενικές αρχές της Κύπρου. Το πλοίο με την ονομασία «Σαντιέγο» εμφανίζεται να έχει τελικό προορισμό το Σουδάν και τη Σιγκαπούρη, πλην όμως ο καπετάνιος του δεν δίνει επαρκείς εξηγήσεις. Ετσι, ο απόπλους του απαγορεύθηκε. Η «σύλληψη» του πλοίου έγινε έπειτα από συντονισμένη επιχεί ρηση των κυπριακών λιμενικών και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Η πληροφορία ανέφερε ότι το πλοίο μεταφέρει βαρύ οπλισμό με προορισμό το Σουδάν. Οι κύπριοι λιμενικοί ερεύνησαν το πλοίο και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες των Αμερικανών, ότι δηλαδή μεταφέρει βαρύ οπλισμό και έτσι του απαγόρευσαν τον απόπλου. Ως χθες αργά το απόγευμα τι «Σαντιέγο» παρέμεινε ανοικτά της Λεμεσού φρουρούμενο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk