Αισιοδοξία για το μέλλον

Δημήτρης Αβραμόπουλος «Το συνέδριο της ΝΔ δεν προσφέρεται για σόου»

Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε το 8ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ σε ερώτηση για το αν φοβάται αποχωρήσεις στη διάρκεια των εργασιών του, τόνισε ότι «το συνέδριο δεν προσφέρεται για σόου».

<b>Δημήτρης Αβραμόπουλος </b>«Το συνέδριο της ΝΔ δεν προσφέρεται για σόου» | tovima.gr

Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε το 8ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος της οργανωτικής του επιτροπής Δημήτρης Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι η επόμενη μέρα θα φέρει μια καινούργια ΝΔ.

Η επόμενη μέρα θα βρει την ΝΔ με ξεκάθαρη ιδεολογία, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, μακριά από παθογένειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος, που απομάκρυναν ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους.

«Με πυλώνα τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, κάνουμε την αμφίπλευρη διεύρυνση, οικοδομούμε την μεγάλη κεντροδεξιά που εκτείνεται από τις παρυφές της δημοκρατική αριστεράς μέχρι τις παρυφές της δημοκρατικής δεξιάς» συνέχισε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις διευκρίνισε ότι η ΝΔ απορρίπτει τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό και σέβεται τις κοινωνικές κατακτήσεις και το κοινωνικό κράτος.

Σε ερώτηση για το εάν φοβάται κατά την διάρκεια του συνεδρίου αποχωρήσεις δυσαρεστημένων στελεχών, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε ότι «το συνέδριο δεν προσφέρεται για σόου» και πρόσθεσε ότι τα κόμματα είναι εθελοντικές ενώσεις προσώπων και κανείς δεν βρίσκεται σε αυτά με το ζόρι.

Είπε ακόμη ότι έχουν κληθεί να παραστούν όλα τα κόμματα, αλλά δεν προβλέπονται χαιρετισμοί εκπροσώπων.

Τέλος σε ερώτηση για το εάν θα είναι αντιπρόεδρος μετά το συνέδριο, απάντησε: «δεν έτρεχα ποτέ πίσω από θέσεις και αξιώματα, είμαι στην διάθεση του κόμματος και για να γίνει η ΝΔ αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk