Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ

Συμβολική κατάληψη του ΤΠΔΥ

Συμβολική κατάληψη του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στην οδό Σταδίου 31, πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί της Τρίτης συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της στήριξής της στις κινητοποιήσεις, που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

Συμβολική κατάληψη του ΤΠΔΥ | tovima.gr

Συμβολική κατάληψη του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στην οδό Σταδίου 31, πραγματοποιούν από νωρίς σήμερα το πρωί συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της στήριξής της στις κινητοποιήσεις, που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κινητοποιήσεις στοχεύουν στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στο οποίο εκκρεμούν οι αιτήσεις για χορήγηση του εφάπαξ σε πάνω από 20.000 εργαζομένους.

«Καλούμε, επίσης, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις – μέλη μας να ενημερώσουν και να καλέσουν τους συνδικαλιστές τους να παραβρεθούν και να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk