Στελέχη πρώτης γραμμής κατεβάζει το ΚΚΕ στις δημοτικές

Με 13 κορυφαία στελέχη του ως υποψηφίους περιφερειάρχες το ΚΚΕ δίνει χαρακτήρα γενικής πολιτικής μάχης κατά «των αντιλαϊκών επιλογών κυβέρνησης- ΔΝΤ- ΕΕ» στις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου. Οπως είπε χθες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών πρέπει να αποτελέσει «όπλο στον αγώνα του λαού για να δυσκολευτεί και να αποτραπεί η λήψη των σφαγιαστικών μέτρων που μετατρέπουν τη ζωή του εργαζόμενου,…

Με 13 κορυφαία στελέχη του ως υποψηφίους περιφερειάρχες το ΚΚΕ δίνει χαρακτήρα γενικής πολιτικής μάχης κατά «των αντιλαϊκών επιλογών κυβέρνησης- ΔΝΤ- ΕΕ» στις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου. Οπως είπε χθες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών πρέπει να αποτελέσει «όπλο στον αγώνα του λαού για να δυσκολευτεί και να αποτραπεί η λήψη των σφαγιαστικών μέτρων που μετατρέπουν τη ζωή του εργαζόμενου, ιδιαίτερα των νέων ηλικιών, σε ένα σύγχρονο Νταχάου» .

Οι συνδυασμοί τους οποίους θα στηρίξει το ΚΚΕ θα έχουν σε όλη την Ελλάδα τον ενιαίο τίτλο Λαϊκή Συσπείρωση και ο Περισσός καλεί σε κοινή συμπόρευση όλους εκείνους που καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενισχυθεί το αντίπαλο λαϊκό δέος «για να αποφευχθούν τα χειρότερα» . Μάλιστα η κυρία Παπαρήγα έθεσε ως κριτήριο θετικής δυναμικής να «χάσουν αισθητά τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει η ΝΔ και το ΠαΣοΚ με τον συνεργάτη του ΛΑΟΣ, να αποδοκιμαστούν εκείνοι που στο όνομα των τάχα ανανεωτικών και νεωτεριστικών πολιτικών τους θέσεων γεύτηκαν το μέλι της διοίκησης».

Τα στελέχη πρώτης γραμμής του ΚΚΕ που θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις 13 περιφέρειες της χώρας είναι: οι βουλευτές κκ. Θ. Παφίλης (Αττικής), Γ. Μαρίνος (Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας), Θ. Καραθανασόπουλος (Περιφέρεια Δ. Ελλάδας), οι πρώην βουλευτές κκ. Στρ. Κόρακας (Β. Αιγαίου), Β. Μπούτας (Θεσσαλίας), Λίλα Καφαντάρη (Ν. Αιγαίου), αλλά και ο τοπογράφος-μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Θεοδόσης Κωνσταντινίδης (Κ. Μακεδονίας), ο οικονομολόγος Αντ. Τσάκωνας (Δ. Μακεδονία), ο γεωπόνος Χρ. Τρέλλης (Αν. Μακεδονίας), ο οικονομολόγος κ. Ν. Γόντικας (Πελοποννήσου), ο οικονομολόγος κ. Κ. Κωτσαντής (Ηπείρου), ο ιατρός κ. Θ. Γουλής (Ιονίου) και ο πολιτικός μηχανικός κ. Στ. Ορφανός (Κρήτης).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk