Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς τον Ανδρέα

Δεκατέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου συμπληρώνονται αύριο, χωρίς να είναι γνωστό- και πάντως χωρίς να έχει ανακοινωθεί από το ΠαΣοΚ- αν θα γίνει κεντρική πολιτική εκδήλωση ή αν θα τελεστεί μνημόσυνο. Με την αφορμή αυτή, η Αριστερή Πρωτοβουλία του κ. Γ. Παναγιωτακόπουλου εξέδωσε χθες αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται μεταξύ των άλλων: «Σήμερα περισσότερο από ποτέγίνεται αισθητό το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε για το ΠαΣοΚ, τον λαό και τον τόπο μαςη απώλεια του ιδρυτή μας και φυσικού ηγέτη,Ανδρέα Παπανδρέου» .

Δεκατέσσερα  χρόνια χωρίς  τον Ανδρέα | tovima.gr

Δεκατέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου συμπληρώνονται αύριο, χωρίς να είναι γνωστό- και πάντως χωρίς να έχει ανακοινωθεί από το ΠαΣοΚ- αν θα γίνει κεντρική πολιτική εκδήλωση ή αν θα τελεστεί μνημόσυνο.

Με την αφορμή αυτή, η Αριστερή Πρωτοβουλία του κ. Γ. Παναγιωτακόπουλου εξέδωσε χθες αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται μεταξύ των άλλων: «Σήμερα περισσότερο από ποτέγίνεται αισθητό το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε για το ΠαΣοΚ, τον λαό και τον τόπο μαςη απώλεια του ιδρυτή μας και φυσικού ηγέτη,Ανδρέα Παπανδρέου» .

Η Αριστερή Πρωτοβουλία, εν τω μεταξύ, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk