Γ. Προβόπουλος«Τα μέτρα μάς βγάζουν από την κρίση»

Την αισιοδοξία του για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του σχεδίου στήριξης ΕΕ και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) θα οδηγήσουν τη χώρα εκ νέου σε ανάπτυξη. Ο κεντρικός τραπεζίτης διαφώνησε με τους αναλυτές που ισχυρίζονται ότι η δυναμική του χρέους της χώρας μας δεν είναι διατηρήσιμη, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές, οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν.

<b>Γ. Προβόπουλος</b>«Τα μέτρα  μάς βγάζουν  από την κρίση» | tovima.gr

Την αισιοδοξία του για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του σχεδίου στήριξης ΕΕ και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)

θα οδηγήσουν τη χώρα εκ νέου σε ανάπτυξη. Ο κεντρικός τραπεζίτης διαφώνησε με τους αναλυτές που ισχυρίζονται ότι η δυναμική του χρέους της χώρας μας δεν είναι διατηρήσιμη, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές, οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν. Μάλιστα, χαρακτήρισε το σχέδιο στήριξης ως μια ευκαιρία για

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk