«Σημαντική αγορά για την εταιρεία»

Siemens «Δεν αποχωρούμε από την Ελλάδα»

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και να αποσύρει τις δραστηριότητές της από την Ελλάδα απέκλεισε η Siemens Ελλάδος, «απαντώντας» σε πρόσφατο δημοσίευμα. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά αναφέρει, ενώ προσθέτει ότι όσο η «υπόθεση Siemens» παραμένει ανοιχτή η εταιρία έχει εγκλωβιστεί σε μια αρνητική εικόνα. Εντούτοις, η συνεργασία, που έχει επιδείξει για την επίλυση της υπόθεσης αποτελεί «απτή απόδειξη ότι επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση των όποιων ανοιχτών ζητημάτων καθώς και την απρόσκοπτη συνέχεια των δραστηριοτήτων μας στη χώρα».

<b>Siemens </b>«Δεν αποχωρούμε από την Ελλάδα» | tovima.gr

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και να αποσύρει τις δραστηριότητές της από την Ελλάδα απέκλεισε η Siemens Ελλάδος, «απαντώντας» σε πρόσφατο δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας σχετικά με σενάρια αποχώρησης της εταιρίας από τη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική αγορά για τη Siemens, στην οποία η εταιρία έχει παρουσία για περισσότερα από 100 χρόνια.

Επίσης η διοίκηση της εταιρίας επισημαίνει ότι, όσο η «υπόθεση Siemens» παραμένει ανοιχτή στην Ελλάδα, η εταιρία έχει εγκλωβιστεί σε μια αρνητική εικόνα, η οποία επισκιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που αυτή έχει να προσφέρει.

«Εντούτοις, η συνεργασία, που έχει επιδείξει η Siemens, για την επίλυση της υπόθεσης, όλο αυτό το διάστημα, αποτελεί απτή απόδειξη ότι επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση των όποιων ανοιχτών ζητημάτων, καθώς και την απρόσκοπτη συνέχεια των δραστηριοτήτων μας στη χώρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο όμιλος απασχολεί περίπου 1000 Έλληνες πολίτες, μηχανικούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk