Κοσμοσυρροή στο Φεστιβάλ Εmotion Ρictures

Με επιτυχία στέφθηκαν στις Βρυξέλλες οι προβολές των ταινιών του Φεστιβάλ Εmotion Ρictures- Ντοκυμαντέρ και Αναπηρία που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εxtra & Οrdinary Ρeople και τις εκδηλώσεις του ΕΑCD (Εuropean Αcademy of Childhood Disability). Οι αίθουσες, όπου παρουσία 500 επιστημόνων από όλο τον κόσμο προβλήθηκαν οι βραβευμένες ταινίες της τελευταίας διοργάνωσης του φεστιβάλ, ήταν κατάμεστες και τα έργα καταχειροκροτήθηκαν. Με τη δράση του το Φεστιβάλ Εmotion Ρictures, που διοργανώνει από το 2007 η Μαρία Χατζημιχάλη-Παπαλιού , κέρδισε επαξίως τον χαρακτηρισμό «πρότυπο» όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη.

Κοσμοσυρροή στο Φεστιβάλ Εmotion Ρictures | tovima.gr

Με επιτυχία στέφθηκαν στις Βρυξέλλες οι προβολές των ταινιών του Φεστιβάλ Εmotion Ρictures- Ντοκυμαντέρ και Αναπηρία που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εxtra & Οrdinary Ρeople και τις εκδηλώσεις του ΕΑCD (Εuropean Αcademy of Childhood Disability).

Οι αίθουσες, όπου παρουσία 500 επιστημόνων από όλο τον κόσμο προβλήθηκαν οι βραβευμένες ταινίες της τελευταίας διοργάνωσης του φεστιβάλ, ήταν κατάμεστες και τα έργα καταχειροκροτήθηκαν.

Με τη δράση του το Φεστιβάλ Εmotion Ρictures, που διοργανώνει από το 2007 η Μαρία Χατζημιχάλη-Παπαλιού , κέρδισε επαξίως τον χαρακτηρισμό «πρότυπο» όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Από ελληνικής πλευράς τις εκδηλώσεις στις Βρυξέλλες χαιρέτισε με μήνυμά του ο κ. Βασίλειος Κουλαϊδής, γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, υπό την αιγίδα του οποίου έχει τεθεί το Φεστιβάλ Εmotion Ρictures, ενώ κινηματογραφημένο μήνυμα έστειλε και η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Δαμανάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk