Βιομηχανία Αυξήθηκαν ο τζίρος και οι παραγγελίες

Αύξηση 4,9% παρουσίασε ο γενικός δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου του 2009, έναντι μείωσης 34,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2009 προς το 2008. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη μείωση του δείκτη νέων παραγγελιών εγχώριας αγοράς κατά 3% και στην αύξηση του δείκτη νέων παραγγελιών εξωτερικής αγοράς κατά 20,3%.

<b>Βιομηχανία</b> Αυξήθηκαν ο τζίρος  και οι παραγγελίες | tovima.gr

Αύξηση 4,9% παρουσίασε ο γενικός δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου του 2009, έναντι μείωσης 34,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2009 προς το 2008. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη μείωση του δείκτη νέων παραγγελιών εγχώριας αγοράς κατά 3% και στην αύξηση του δείκτη νέων παραγγελιών εξωτερικής αγοράς κατά 20,3%. Επίσης αυξήθηκε κατά 3,7% και ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk