Την Τετάρτη στο Δ.Σ. ο νέος πρόεδρος

ΠαναθηναϊκόςΑύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω πληρεξουσίων

Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής, με τους μετόχους να συμφωνούν μέσω πληρεξουσίων (μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν παρών) για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα βγει ο νέος πρόεδρος.

<b>Παναθηναϊκός</b>Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω πληρεξουσίων | tovima.gr

Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής, με τους μετόχους να συμφωνούν μέσω πληρεξουσίων (μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν παρών) για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε λίγο μετά τις δέκα το πρωί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να είναι ο μοναδικός από τους μετόχους που έδωσε το παρών. Οι υπόλοιποι μέτοχοι είχαν στείλει εκπροσώπους οι οποίοι δεν χρειάστηκαν περισσότερη από μία ώρα ώστε να συμφωνήσουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκατ. ευρώ.

Στο Δ.Σ. της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος

Εν τω μεταξύ, η εκλογή νέου προέδρου της ΠΑΕ θα μεταφερθεί για την Τετάρτη,οπότε και είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της ομάδας. Στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής συγκροτήθηκε το 20μελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα εκλέξει την Τετάρτη τον νέο πρόεδρο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:
Κουλούρης, Μαυροκουκουλάκης, Σιούφας, Ησαΐας, Πολέμης, Παύλος Γιαννακόπουλος (που όρισε τον εαυτό του), μία θέση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, Νικόλαος Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου, Νικόλαος Βαρδινογιάννης του Γεωργίου, Γόντικας, Βεκρής, Γεωργανάς, Κυριακόπουλος, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Πουρσανίδης, Σαμαράς, Σκιάνης, Σπηλιωτόπουλος, Δάβαρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk