Προαγωγές και μεταθέσεις στη Δικαιοσύνη

Μεγάλος αριθμός προαγωγών, μεταθέσεων και τοποθετήσεων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών πραγματοποιήθηκε χθες με αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Γ. Καλαμίδα. Ειδικότερα, προάγονται στον βαθμό του πρωτοδίκη 77 δικαστικοί πάρεδροι και παράλληλα τοποθετούνται. Επίσης, προάγονται στον βαθμό του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών 23 εισαγγελικοί πάρεδροι και τοποθετούνται. Ακόμη, μετατίθενται 141 πρωτοδίκες και 46 αντεισαγγελείς Πρωτοδικών.

Προαγωγές  και μεταθέσεις  στη Δικαιοσύνη | tovima.gr

Μεγάλος αριθμός προαγωγών, μεταθέσεων και τοποθετήσεων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών πραγματοποιήθηκε χθες με αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Γ. Καλαμίδα.

Ειδικότερα, προάγονται στον βαθμό του πρωτοδίκη 77 δικαστικοί πάρεδροι και παράλληλα τοποθετούνται. Επίσης, προάγονται στον βαθμό του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών 23 εισαγγελικοί πάρεδροι και τοποθετούνται. Ακόμη, μετατίθενται 141 πρωτοδίκες και 46 αντεισαγγελείς Πρωτοδικών.

Ολα τα ονόματα των δικαστών και εισαγγελέων που προάγονται, τοποθετούνται και μετατίθενται δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος», στη διεύθυνση https://www.tovima.gr/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk