Σύντομα επιχειρηματικά

* Νίκας: η αλλαντοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι υπεγράφη στις 15/06/2010 κοινό ομολογιακό δάνειο, συνολικού ύψους 35.850.000 ευρώ, με συνδιοργανώτριες τράπεζες τις ΕFG Εurobank Εrgasias, Αlpha Βank, ΗSΒC Βank και Αttica Βank. Το ομολογιακό δάνειο είναι πενταετούς διάρκειας και σκοπό έχει την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού. * Δίας ΑΕΕΧ: στα 6.230.942,76 ευρώ ή 0,06 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το μέρισμα για τη Δίας ΑΕΕΧ για τη χρήση 2009, συνυπολογισμένης και της προσαύξησης λόγω ύπαρξης 1.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Νίκας: η αλλαντοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι υπεγράφη στις 15/06/2010 κοινό ομολογιακό δάνειο, συνολικού ύψους 35.850.000 ευρώ, με συνδιοργανώτριες τράπεζες τις ΕFG Εurobank Εrgasias, Αlpha Βank, ΗSΒC Βank και Αttica Βank. Το ομολογιακό δάνειο είναι πενταετούς διάρκειας και σκοπό έχει την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού.

* Δίας ΑΕΕΧ: στα 6.230.942,76 ευρώ ή 0,06 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το μέρισμα για τη Δίας ΑΕΕΧ για τη χρήση 2009, συνυπολογισμένης και της προσαύξησης λόγω ύπαρξης 1.522.700 ίδιων μετοχών. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος ορίστηκε η 21η Ιουνίου 2010. Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2009 είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος άυλων τίτλων κατά την 23η Ιουνίου 2010 (record date). Η διανομή του μερίσματος θα ξεκινήσει την 29η Ιουνίου 2010 και θα πραγματοποιηθεί από την ΕFG Εurobank Εrgasias.

* Ιnfo-Quest: στο πλαίσιο των οργανωτικών αλλαγών και της μείωσης του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τη Verbund, την πρώτη ιδιωτική εταιρεία διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας σε πελάτες μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα. Μέσω της συμφωνίας αυτής οι συνεργάτες της Ιnfo-Quest εξασφαλίζουν έκπτωση έως και 20% στον λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος.

* ΕΛΒΑΛ: τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι του ποσού των 70 εκατ. ευρώ καθώς και την εκλογή νέου ΔΣ ενέκρινε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες με απαρτία 71,58%.

* ΕΤΕΜ: τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ ενέκρινε μεταξύ άλλων η χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας.

* ΕΕΔΕ: στις Επιτυχημένες Πρακτικές Ανάπτυξης Ηγεσίας και την Ελληνική Διάκριση θα αναφερθεί η εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, στη συνεδριακή αίθουσα «Γ. Κοντογιώργης» της ΕΕΔΕ.

* ΑΒ Βασιλόπουλος: από αρμόδιους φορείς για την επιτυχημένη πολιτική της σε δράσεις που αφορούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) βραβεύτηκε η εταιρεία. Τιμήθηκε με το βραβείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας «Οικόπολις», από τον ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό Εcocity. Η ΑΒ κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση για το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια. Πρώτο βραβείο «Καλύτερου Κοινωνικού Απολογισμού στα θέματα αγοράς» απέσπασε επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων βιώσιμης ανάπτυξης «Βravo Αwards». Επίσης στο συνέδριο «CΕΟ & CSR Μoney Conference», στο οποίο επιβραβεύονται οι πλέον υπεύθυνες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, η ΑΒ κατέκτησε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Ομάδα ΕΚΕ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk