ΟΤΕ

Δάνειο 3 δισ. ευρώ ζητεί «προληπτικά» η Deutsche Τelekom

Χωρίς καμία αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση του ΟΤΕ καθώς το Δημόσιο ως βασικός μέτοχος δεν προχώρησε στην τοποθέτηση δικών του μελών σε αυτό. Ωστόσο υπάρχει και η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 28 Ιουνίου. Διαμαρτυρίες σημειώθηκαν από μετόχους για τις αμοιβές του διοικητικού συμβουλίου αλλά και για τη μείωση του μερίσματος. Στο στόχαστρο και η χαμηλή τιμή της μετοχής. Αναφερόμενος στο θέμα του δικαιώματος δανεισμού του οργανισμού από την Deutsche Τelekom ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ.

Δάνειο 3 δισ. ευρώ  ζητεί «προληπτικά»  η Deutsche Τelekom | tovima.gr

Χωρίς καμία αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση του ΟΤΕ καθώς το Δημόσιο ως βασικός μέτοχος δεν προχώρησε στην τοποθέτηση δικών του μελών σε αυτό. Ωστόσο υπάρχει και η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 28 Ιουνίου. Διαμαρτυρίες σημειώθηκαν από μετόχους για τις αμοιβές του διοικητικού συμβουλίου αλλά και για τη μείωση του μερίσματος. Στο στόχαστρο και η χαμηλή τιμή της μετοχής. Αναφερόμενος στο θέμα του δικαιώματος δανεισμού του οργανισμού από την Deutsche Τelekom ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Π. Βουρλούμης επεσήμανε πως «ο ΟΤΕ δεν έχει ανάγκη δανείου» και πρόσθεσε ότι προληπτικά για το 2011 που λήγουν ομόλογα ύψους 2,1 δισ. ευρώ ζητείται έγκριση για δάνειο από την Deutsche Τelekom με όριο τα 3 δισ. ευρώ, χωρίς εμπράγματες υποθήκες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk