ατζέντα

Ο Παύλος Παυλίδης (φωτογραφία) και οι Β-Μovies εμφανίζονται στη Βαβυλωνία του Μύλου (Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 510.081). Με φρέσκο υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει» στις αποσκευές τους, ο Παύλος Παυλίδης και οι Β-Μovies θα παρουσιάσουν τα καινούργια, αλλά και τα κλασικά τους κομμάτια. Ωρα έναρξης: 21.00. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (φωτογραφία) εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα «Στη σκιά των βράχων».

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Το πλοίο φτάνει στον Μύλο
Ο Παύλος Παυλίδης (φωτογραφία) και οι Β-Μovies εμφανίζονται στη Βαβυλωνία του Μύλου (Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 510.081). Με φρέσκο υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει» στις αποσκευές τους, ο Παύλος Παυλίδης και οι Β-Μovies θα παρουσιάσουν τα καινούργια, αλλά και τα κλασικά τους κομμάτια. Ωρα έναρξης: 21.00.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Συναυλία στον Βύρωνα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (φωτογραφία) εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα «Στη σκιά των βράχων». Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών άλλων δημιουργών από το άλμπουμ «Κολάζ». Ωρα έναρξης: 21.00 (πληροφορίες στο τηλ. 210 7626.438).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερίδα με θέμα «Παιχνίδι, αφήγηση, τεχνολογία. Αναζητώντας το ψηφιακό ανάλογο της ανθρώπινης παραμυθίας» διοργανώνει το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας- Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών στο αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλητές: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Αντα Κατσίκη-Γκίβαλου, Μιχάλης Μερακλής κ.ά.

Πανεπιστημίου 30, τηλ. 210

3689.426. Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν στις 9.30 (ως τις 19.00).

ΘΕΑΤΡΟ
Η ομάδα Systeme Castafiore, την οποία η κριτική έχει χαρακτηρίσει ένα φαινόμενο «από άλλον πλανήτη» στο σύγχρονο χορογραφικό τοπίο, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών με το έργο «Stand Αlone Ζone». Η υψηλή τεχνολογία συνυπάρχει με τη φυσική παρουσία του σώματος και η πραγματικότητα συναντά τη φαντασία. Σύλληψη-σκηνοθεσία: Καρλ Μπισκουί, χορογραφία-κοστούμια: Μάρσια Μπαρσελό.

Πειραιώς 260 (χώρος Δ), πληροφορίες στο τηλ. 210 3272.000. Ωρα έναρξης: 21.00 (επαναλαμβάνεται και αύριο).

ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, η Joanna Drigo και οι Lexicon Ρroject ενώνουν τις δυνάμεις τους και εμφανίζονται στο κλαμπ Κoo-Κoo. Ο πρώτος, που προέρχεται από το συγκρότημα Ανοιχτή Θάλασσα, παρουσιάζει δικά του κομμάτια αλλά και διασκευές, η δεύτερη έχει επιλέξει τραγούδια της και, τέλος, οι Lexicon παρουσιάζουν ένα δυνατό ποπροκ πρόγραμμα.

Ιάκχου 17, Γκάζι. Ωρα έναρξης: 22.30 (οι εμφανίσεις τους επαναλαμβάνονται κάθε Πέμπτη του Ιουνίου).

Οι Εgg Lemon Sauce με groovy διάθεση και τζαζ αισθητική εμφανίζονται στο Dizzy Μiles, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τζαζ στάνταρντς κομμάτια με ροκ ύφος καθώς και δικές τους συνθέσεις.

Αθανασίας 4 και Ευτυχίδου, Παγκράτι, τηλ. 210 3640.614. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

ΕΚΘΕΣΗ
Για πρώτη φορά εκτίθενται σε ατομική έκθεση οι φωτογραφίες από την Αθήνα του καλλιτέχνη Σωκράτη Σωκράτους. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο ημερολόγιο, το οποίο ο Σωκράτους ανανεώνει καθημερινά εν είδει μάντρας. Στο Μουσείο Μπενάκη.

Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου, τηλ.

210 3453.111. Ωρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 10.00-

18.00. Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-22.00. Δευτέρα, Τρίτη κλειστά. Διάρκεια έκθεσης, ως τις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk